Vrata

Hitro in strokovno svetovanje

Pozdravljeni v svetu vrat WIŚNIOWSKI

Izdelujemo jih s strastjo že 25 let. Znamka WIŚNIOWSKI je dobila ime po svojem ustanovitelju in lastniku Andrzeju Wiśniowskemu. Njegove sanje, da bi ustvaril funkcionalna, daljinsko vodena vrata, so bile povod za začetek te zgodbe. Danes na površini, veliki več kot 80 000 m2, proizvedemo več kot sto tisoč izdelkov letno. Z naprednimi tehnologijami, preverjenimi materiali ter lastnimi, inovativnimi tehničnimi idejami lahko našim strankam zagotavljamo kakovostno izbiro.

Pridobili smo certifikat za Integrirane sisteme vodenja po standardu (SIST-EN) ISO 9001:2008 ter certifikat OHSAS 18001:2007 za varnost in zdravje pri delu. To nas zavezuje k nenehnemu izboljševanju postopkov in izdelkov. Naše izkušnje so jamstvo za stabilnost in odgovornost do naših izdelkov za njihovo celotno življenjsko dobo. Hkrati pa je to obljuba najvišje kakovosti in varne uporabe.

Pozdravljeni v svetu vrat WIŚNIOWSKI - SIMDA

Univerzalna rešitev za vsak dom

Vrata WIŚNIOWSKI so univerzalna rešitev za vsak dom. Glede na funkcijo, ki jo morajo izpolniti – zunanja, notranja, jeklena, steklena – imajo odlične parametre, ki ustrezajo njihovi okolici. Raznovrstne dizajne se zlahka prilagodi tradicionalni in moderni gradnji ter notranji opremi. Odprite se obliki, funkcionalnosti in trpežnosti vrat WIŚNIOWSKI.

WIŚNIOWSKI. Krona vaše naložbe.

Univerzalna rešitev za vsak dom - SIMDA

Neskončne in prilagodljive možnosti

Site Logo - simda.si

Smo podjetje z večletnimi izkušnjami na področju prodaje, dobave, montaže in servisiranja.

Kot zanesljiv partner z bogatimi izkušnjami, vam zagotavljamo celovite rešitve, kot so svetovanje, izmere in montaža po najboljšem razmerju med ceno in kvaliteto.

Simda intro

Zakaj se odločiti za nas?

  • Širok asortiman izdelkov
  • Kakovostni materiali
  • Izdelava po meri
  • Odlično razmerje kakovost – cena
  • Večletne izkušnje
  • Strokovno svetovanje
  • Meritve in montaža na domu
Potrebujete kakovostno izdelane Garažna vrata, ograje, okna, vrata, zapornico?
Kako do ponudbe?
Back to top